MY LOVESTORY. ♥

En sommardag, en flicka och en pojke. En massa goda vänner, ännu mer alkohol. En festival på gångavstånd. En underbar kärlekshistoria.

Hon var taggad till tusen, hade klätt upp sig och skaffat drickat. De flesta satt ute på balkongen och drack och umgicks, inne i lägenheten spelades det musik som var av den världsliga blandningen. Hon satt bredvid sin bästa väninna och skrattade gott över allt och inget, så som väninnor gör med varandra. Väninnans bror satt på en gammal tevebänk som stod där på balkongen. Han drack och skålade och tjoade tillsammans med de andra karlarna på festen.
Plötsligt var det dags för dem alla att gå ner till Festivalen, Björn Rosenström skulle till att spela. Folket började byta telefonnummer med varandra för att kunna få tag på varandra nere på festivalen om det behövdes. Hon och han bytte nummer med varandra, för att försäkra sig om att hon hade fått rätt nummer (Då han inte kunde sitt utantill tillsammans med alkohol) så skickade hon iväg ett textmeddelande som löd ”Puss”. Han fick meddelandet och log, knappade snabbt in ett svar och bara någon sekund senare så pep det i hennes telefon ”PussPuss” löd meddelandet. Hon vet inte om det var hon eller om det var alkoholen som förde henne (då hon i vanliga fall är blyg gällande det motsatta könet), men hon lutade sig framåt och uppmanade till en kyss. Han lutade sig framåt och deras läppar möttes. Sedan dess har de varit Oåtskiljiga. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0